+36302231730, +36306003428 | agrooutlet2020@gmail.com

...mezőgazdasági inputanyagkereskedelem ONLINE....

+36302231730, +36306003428 | agrooutlet2020@gmail.com

...mezőgazdasági inputanyagkereskedelem ONLINE....

Plantaco

Összetevők
Nitrogén (N) 15 m/m%, Kén-trioxid (SO3) 25 m/m%, Bór (B) 0,01 m/m%, Réz (Cu) 1,6 m/m%, Vas (Fe) 0,02 m/m%, Mangán (Mn) 0,01 m/m% ,Molibdén (Mo) 0,001 m/m%, Cink (Zn) 0,002 m/m%

A KALÁSZOSOK KEDVENCE
Amikor nem kell választani a magas hozam és a kiváló minőség között!
Folyékony, koncentrált lombtrágya, mely a makro- és mikro tápanyagokat a gabonafélék tápanyag igényeinek megfelelő arányban tartalmazza. A réz, mangán és cink hiánya különösen veszélyes a gabonafélékre, a nitrogén és kén javítja a mikroelemek hasznosulását, illetve a termés minőségét. Gabonafélék (búza, árpa, zab, rozs, tritikálé, rizs) ideális lombtrágyája. Őszi kalászosok esetén lombvédelemmel együtt kijuttatva magasabb termésszintet, kalászvédelemmel egy menetben kipermetezve a gabonafélék kiváló minőségét alapozza meg.

Tovább
18 200 Ft
db
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
Az AZOTER-L® olyan levél-baktériumtrágya, amit állományban, levélfelületre permetezve kell kijuttatni. A speciálisan erre a célra kifejlesztett endofita baktérium a levél légzőnyílásain keresztül bejut a növény szövetébe és ott folyamatosan megköti a levegő nitrogénjét, így serkenti a kultúrnövény növekedését.
Az AZOTER-L® levél-baktériumtrágya Herbaspirillum endofita nitrogénkötő baktériumok segítségével 30-40 kg/ha nitrogén hatóanyagot tud átadni a gazdanövén...
Tovább
19 100 Ft
db
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez

Összetevők
N: 0,005 (m/v%), P2O5 : 0,02 (m/v%), K2O: 0,02 (m/v%), Ca: 0,02 (m/v%), Mg: 0,005 (m/v%), Fe: 0,004 (m/v%)


A LEGNAGYOBB HATÓANYAGÚ NÖVÉNYI GYÓGYSZER
Nem csak gyógyít, kondicionál is!

A természet legjava egy levéltrágyában – nem csak biotermesztőknek
A FitoNatur Aktív kizárólag természetes összetevőkkel rendelkező két komponensű levéltrágya. A gyógy- és fűszernövényi kivonatok több, mint százféle hatóanyaga a komposztból származó tápanyagokkal és humuszszerkezetű molekulákkal együttesen biztosítja a széleskörű hatást. A terméket talajra is kipermetezhetjük, ekkor a gyökér folyamatos megújulását és az egészséges gyökérzónát segíti fenntartani. Levéltrágyaként kijuttatva a hatóanyagok gyors beépülése tartós növényi egészséget, jó kondíciót és szermaradványmentes terményt eredményez. Ökotermesztésben is engedélyes, de a konvencionális termesztők számára is megfizethető, a ráfordítás költsége a lecsökkent növényvédelem miatt bőven megtérül.

Tovább
39 240 Ft
db
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez
GreenSoil Micro H+P+Ca az egyetlen olyan mikrogranulált starter műtrágya, ami nagyarányú szerves anyagot és huminsavat, valamint foszfort, kalciumot és értékes mikroelemeket tartalmaz.
Kiemelendő a termék 25%-os huminsav részaránya, ami hatékonyan feltárja a talajban meglévő, de a növény számára felvehetetlen foszfort és káliumot. Így a kultúrnövény nemcsak a mikrogranulátumban megtalálható mikro- és makroelemeket hasznosítja, hanem a huminsav által feltárt PK-t is....
Tovább
19 100 Ft
db
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez

Összetevők:

Összes nitrogén (N)15,4 m/m%, Kén (S)4 m/m%, Kén-trioxid (SO3)10,1 m/m%, Bór (B) 2,6 m/m%, Bór-etanolamin komplexben 26 m/m%, Réz (Cu)0,002 m/m%, Vas (Fe) 0,02 m/m%, Mangán 0,0101 m/m%, Molibdén (Mo)0,00101 m/m%, Cink (Zn)2,4 m/m%

NAGY DOBÁS TAKARÉKOSAN A KÉNIGÉNYES NÖVÉNYEKRE
Hogy elkerüljenek a nehéz helyzetek!

Egyedi összeállítású szuszpenziós lombtrágya a kénigényes kultúrákra extra mikroelem tartalommal. Cinktartalma a korai életfolyamatokra kedvező, a gyökérfejlődéshez nélkülözhetetlen támogató elem. A bór esszenciális mikrotápanyag a generatív folyamatokhoz, termésképzéshez. Kéntartalma a kénigényes kultúrákban (repce, napraforgó, hagyma, káposztafélék) a fehérje szintéziséhez elengedhetetlen. A cink-, bór- és kéntartalom együttese olyan kiegészítést jelent a makroelemes táplálás mellett, amely hatékonyan felszívódó, ezért a gyökérképzéstől a termésérésig segíti a növény szintetizáló és védő folyamatait. Ez kiemelkedő termésbiztonságot, mennyiségi és minőségi javulást jelent a gazda számára, különösen, ha valamilyen környezeti stressz is felléphet. A Kén-S CinkBór kijuttatása az egyébként is szükségszerű növényvédelmi kezelésekkel jól kombinálható, így extra műveleti költséggel nem kell számolni.

Tovább
21 420 Ft
db
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez

Összetevők
Nitrogén (N) 12,8 m/m%, Kén (SO3)59 m/m%, Magnézium(MgO)2,6 m/m%, Mangán (Mn) 1,3 m/m%

A kifejezetten magas kén- és magnéziumigényű kultúrák számára, a legjobb hatás érdekében mangán mikroelemmel dúsítva. A kén a fehérjék szintézisének, a zsírsavak és olajsavak képzésének nélkülözhetetlen eleme, hiánya termésképzési rendellenességekhez vezet. A magnézium a fotoszintézishez létfontosságú, a Kén-S Magnézium Plusz lombon keresztül, ionos formában biztosít azonnali hatást. A jelentős nitrogéntartalom a vegetatív fejlődésben okoz látványos ugrást. A mangán a fotoszintézis nélkülözhetetlen enzimaktivátora, a szárszilárdság növelésében, szénhidrát, cukrok képzésében fontos mikroelem. A Kén-S Magnézium Plusz a növényi fejlődés kezdeti szakaszától ajánlott a termésérésig, lombra permetezve, illetve növényvédelmi kezelésekkel is kombinálható. A kezelések ismételhetők, de az első kezelést még virágzás előtt végezzük el.

Tovább
19 920 Ft
db
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez

Összetevők
Bór (B) 13 m/m%, Réz (Cu) 0,66 m/m%, Molibdén (Mo) 0,32 m/m%

Extra bór és molibdén nem csak az olajos növényeknek
A repce és a napraforgó két nagyon fontos jövedelemtermelő növény az egyre szűkebb vetésforgóban. Kritikus időszak a virágzás és megtermékenyülés. Hiába a jó kondíció, a sok virágkezdemény, ha magas a hőmérséklet, kevés a nedvesség, alacsony a pára, gyenge lesz a kötődés, sok kaszat és becő marad üresen. Emiatt fontos, hogy megfelelő mennyiségű bórt és molibdént juttassunk ki a növényre lombtrágya formájában. Ezzel elkerüljük a talaj okozta veszteségeket, célzottan és azonnal a felhasználás helyére tudjuk juttatni azokat a mikroelemeket, amelyek elengedhetetlenek a teljes mértékű megkötődéshez. A PlantaBór Plusz réztartalma enzimatikus folyamatokon keresztül jelentősen befolyásolja a generatív szervek kialakulását, fejlődését, serkenti a fotoszintézist, biztosítja a megtermékenyüléshez szükséges energiát.
A PlantaBór Plusz esszenciális mikroelemei valamennyi kultúra számára létfontosságúak, különösen az olajos növények, cukorrépa, szőlő- és gyümölcskultúrák, egyes zöldségfélék hálálják meg leginkább a lombtrágya kezeléseket. Felvétele a vegetáció kezdetén a legintenzívebb, de legkésőbb virágzáskori kijuttatásával tudjuk hatékonyan javítani a termést.

Tovább
26 500 Ft
db
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez

Összetevők
Foszfor (​P2O5)8,5 m/m%, Kálium (K2O)32 m/m%, Bór (B) 1,45 m/m%


Extra kálium, ahogyan a növénynek a legjobb
A PlantaKáli egy természetazonos káliumforrás, amely minden élettani folyamatban segít az elengedhetetlen kálium pótlásában. Élettani hatása összetett, pozitívan hat a fotoszintézisre, a víz- és energia háztartásra, a termés minőségére, betegség ellenállóságra, stressztűrésre, fagytűrésre. Különösen a generatív szakaszban nagy a kálium igény, ezért még virágzás előtt célszerű megkezdeni a PlantaKáli lombtrágya adagolását és a termés érés időszakáig több alkalommal javasolt a kijuttatása, növényvédelmi kezelésekkel is kombináltan. Egyedüli lombtrágya megoldás arra az esetre, ha nitrogén nélkül szeretnénk káliumot kijuttatni.

Tovább
24 000 Ft
db
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez

Összetevők
Bór (B) 0,24 m/m%, Mangán (Mn) 0,96 m/m%, Molibdén (Mo)0,06 m/m%, Vas (Fe) 2,16 m/m%, Cink (Zn) 0,18 m/m%, Réz (Cu) 0,12 m/m%


A teljes mikroelemigény pótlására! A plusz, ami még hiányzik a tökéletes fejlődéshez.

Extra mikroelemes lombtrágya A-tól Z-ig
A PlantaMix Plusz olyan mikroelem keverék, amely a legfontosabb szántóföldi és kertészeti kultúrák teljes mikroelem igényének pótlására alkalmas. Talajaink mikroelem készlete az utóbbi időkben drasztikusan lecsökkent, a lúgos kémhatású, illetve könnyű homoktalajoknak még gyengébb a mikroelem szolgáltató képessége. A szerves trágya anyagok csökkent visszapótlása szintén mikroelem hiányhoz vezet. A kultúrnövény jó kondíciójához, stressz tűréséhez kielégítő mikroelem ellátás is szükséges, ezzel biztosíthatjuk az enzimek helyes működését, ami a termés mennyiségére és minőségére egyaránt kihat. Egyedüli lombtrágya megoldás arra az esetre, ha NPK műtrágyákon kívül mást nem juttatunk ki.

Tovább
21 120 Ft
db
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez

Összetevők

Makroelemek:

N 8 m/m%, P2O5 5,5 m/m%, K2O 7,5 m/m%

Mikroelemek:*, Bór (B) 0,01 m/m%, Réz (Cu) 0,002 m/m%, Vas (Fe) 0,02 m/m%, Mangán (Mn) 0,01 m/m%, Molibdén (Mo) 0,001 m/m%, Cink (Zn) 0,9 m/m%

*Kelátképző: EDDHSA (C18H20O12N2S2)

Adjunk zöld utat az immunerősítésnek

Regeneráló levéltrágya stresszes helyzetekre

 

Mikroelemekkel dúsított NPK, a „folyékony humusz”

A jelentős makroelem tartalom mellett kiválóan hasznosuló rezet, cinket, bórt, mangánt, vasat tartalmaz, a huminsavakra jellemző szerkezetben. A különleges komplex képző elősegíti a hatékony felszívódást, ezáltal a kezelés következtében látványosan javul a növény vitalitása, pozitívan kihat a termés mennyiségére, javítja annak minőségét. Kiemelkedő tulajdonsága, hogy a kezeléssel fokozható a vízhasznosítás és az aszálytűrés. Védi a növényeket a káros UV sugárzás ellen, meghosszabbítja a termés eltarthatósági idejét. Növeli a termesztésben használatos növényvédőszerek hatékonyságát, ezzel csökken a permetezési igény, kevesebb a felhalmozódó szermaradvány. Az integrált szemléletű, környezetre is figyelmet szentelő termesztésben nélkülözhetetlen hatású készítmény.

 

Tovább
19 260 Ft
db
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez

Összetevők
Nitrogén (N) 7,9 m/m%, Foszfor (P) 6,5 m/m%, Foszfor-pentoxid (P2O2) 15 m/m%, Bór (B) 0,012 m/m%, Réz (Cu) 0,002 m/m%, Vas (Fe) 0,023 m/m%, Mangán (Mn) 0,011 m/m%, Molibdén (Mo) 0,001 m/m%


JÓL IDŐZÍTETT FOSZFOR AZ EGYSÉGES VIRÁGZÁSÉRT!
Lomb vagy termés? Radistart® Fl Basic, a mérleg nyelve.
A Radistart® Fl Basic különösen nagy hatékonyságú folyékony foszfortúlsúlyos levéltrágya, amely az intenzív növekedési szakaszban képes megalapozni a biztos termésképzést. Másodlagos összetevője a könnyen felvehető nitrogén, azonnal beépíthető formában. A foszforhangsúlyos növekedési időszakokra a makrotápelem arányok kialakítását tökéletesen képes megoldani. A Radistart® Fl Basic levéltrágyázásnak különösen akkor van szakmai megalapozottsága, ha a vegetatív fejlődés beindítására egyoldalú nitrogén-fejtrágyázást alkalmaztunk. A termék a magas foszforarány mellett a teljes mikroelemsort is tartalmazza, ezzel hiánytalanul kiszolgálja a virágzás és termésképzés igényeit. A mikroelemek mellett a jelentős arányú kén összetevő az olajos növények extra kénigényét pótolja. A harmonikus tápanyagellátás nagyon jól besegít a növényvédelembe is, lecsökkenti a betegségre való fogékonyságot.

Tovább
10 700 Ft
db
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez

Összetevők
Összes nitrogén (N 7,2 m/m% Foszfor-pentoxid (P2O5 21,6 m/m% Bór (B) 0,95 m/m% Réz (Cu) 0,047 m/m% Molibdén (Mo) 0,23 m/m%

HOGY BEINDULJON A VEGETATÍV MOTOR!
A jó terméshez a jó gyökérzetet a Radistart® FL+Bór garantálja.

Nehéz helyzetekben van igazán elemében
A Radistart® FL+Bór (EK-műtrágya) az egyik leghatékonyabb, vízoldható formájú, foszfor túlsúlyos folyékony lombtrágya. Másodlagos összetevője a könnyen felvehető nitrogén, ami azonnal beépíthető, amint a gyökérműködés fokozódik. A bór, réz és molibdén kiegészítő elemek, a termésképzés folyamataihoz biztosítják a többletenergiát. A készítmény minden olyan fejlődési szakaszban ajánlott, amikor a jó foszforellátás kerül középpontba és a talaj nem képes elegendő tápanyaggal ellátni a növényt. Különösen az intenzív növekedés beindításához, valamint a virágzás, termékenyülés időszakának extra igényeihez igazított összetételű folyékony tápanyag. Állomány permetezéshez ajánlott a foszforellátásra érzékeny időszakokban.

Tovább
12 580 Ft
db
Összehasonlítás
Gyorsnézet
Kedvencekhez