Almafélék:
0,5-1 l/ha dózisban rügypattanáskor és virágzás végén. Szükség esetén 0,5 l/ha dózisban 6 héttel a terméskötődés után, majd 14-21 naponként, egy hónappal a betakarítás előtt befejezve. Perzselésre érzékeny fajtáknál a kezelést a virágzás után hat héttel kell kezdeni. További kezelés végezhető 1-2 l/ha adagban betakarítás után de még lombhullás előtt .
Vízmennyiség: 400-1000 l/ha.
Burgonya:
1,0 l/ha a teljes kihajtás után egy héttel. Hiánytünet esetén a kezelés 10-14 naponként ismételhető.
Vízmennyiség: 300-500 l/ha
Cseresznye:
1-2 l/ha adagban kijuttatva téli rügy (BBCH51) vagy fehérbimbós (BBCH57) állapotban. Kötődéstől 2-3hetenként ismételve. Utolsó kezelést legkésőbb szüret szüret előtt 1 hónappal befejezni.További kezelés végezhető 1-2l/ha adagban a szüret után, de még a lombhullás előtt.
Vízmennyiség: 500-1000l/ha
Gabonafélék:
0,5-1 l/ha dózisban két leveles állapottól az első nódusz megjelenéséig (Zadok 12-31 fenofázis). Közepes vagy erős hiány esetén a kezelést 10-14 nap múlva ismételjük meg.
Vízmennyiség: 200-400 l/ha.
Kukorica:
0,5-1 l/ha dózisban 3-8 leveles stádiumtól. Hiánytünetek jelentkezése esetén 10-14 nap múlva ismételjük meg a kezelést.
Vízmennyiség: 200-400 l/ha.
Napraforgó:
0,5-1 l/ha 4 leveles állapotban.
Vízmennyiség: 50-200 l/ha.
Paprika (szabadföldi):
1 l/ha mennyiségben juttassuk ki, 4-6 leveles állapotban. Ha szükséges, ismételjük meg a kezelést.
Figyelem! Az utolsó kezelés minimum egy hónappal a betakarítás előtt történjen meg!
Vízmennyiség: 500 l/ha.
Őszi káposztarepce:
1-2 l/ha 4-9 leveles állapotban.
VÍzmennyiség: 50-500 l/ha."