Almástermésűek: szüret előtt 1–2 alkalommal a termésminőség, a cukortartalom és a színeződés fokozására, 3,0–5,0 l/ha adagban.
Csonthéjasok: szüret előtt 2–3 alkalommal a termésminőség, a cukortartalom és a színeződés fokozására 3,0–5,0 l/ha adagban.
Szamóca: 3–4 alkalommal az érés során, a növényvédelmi munkákkal egy menetben, 4,0–6,0 l/ha adagban.
Zöldségnövények: a termésérés fo lyamán 2–3 alkalommal, 3,0–5,0 l/ha dózisban.
Cukorrépa: sorzáródás után 1–2 alkalommal a cukorképzés elősegítésére, 3,0–5,0 l/ha dózisban.
Burgonya: vegetációban a gumóképzés és a termésérés idején, 3,0–5,0 l/ha dózisban.
A nagyobb hatás érdekében érdemes Wuxal® Ascofol biostimulátorral kombináltan kijuttatni.