+36302231730, +36306003428 | agrooutlet2020@gmail.com

...mezőgazdasági inputanyagkereskedelem ONLINE....

+36302231730, +36306003428 | agrooutlet2020@gmail.com

...mezőgazdasági inputanyagkereskedelem ONLINE....

Wuxal® Ascofol (10l)

Wuxal® Ascofol (10l)

Wuxal® Ascofol (10l)

35 800 Ft
db
Összehasonlítás
Kedvencekhez

A piacon kapható legtöményebb alga tartalmú biostimulátor

Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

Természetes növényihormon-tartalma révén növeli a növények stressztűrő képességét, főként a növekedés korai fázisában, valamint serkenti a sejtosztódást és a megnyúlást, amely a termés minőségét és nagyságát pozitívan befolyásolja.

Érésgyorsító és színesedést fokozó hatású úgy, hogy közben fiatalon tartja a növényt, és növeli a bogyóméretet.

Magas mikroelem-tartalma révén elősegíti a terméskötődést, és erősíti a növények természetes ellenálló képességét, javítja a fagytűrést.

A Kwizda kínálatában szereplő Wuxal Ascofol a maga több, mint 51%-os algatartalmával jelenleg a piacon kapható legtöményebb algatartalmú biostimulátor! Természetes növényihormon-tartalma révén növeli a növények stressztűrő képességét, főként a növekedés korai fázisában, valamint serkenti a sejtosztódást és a megnyúlást, ami a termés minőségét és nagyságát is pozitívan befolyásolja

Wuxal Ascofol hatása fűszerpaprikán (fotó: Varga László)

Adatok
Tömeg
15 kg/db
Felhasználási javaslat

Napraforgó: 8–10 leveles állapottól a fővirágzásig, az intenzív növekedés elősegítésére, a tányérátmérő növelésére. Dózisa: 2–3 l/ha.

Repce: rozettás állapotban és a szárbaindulás időszakában a generatív és vegetatív egyensúly fenntartására, virágzás időszakában a sejtosztódás serkentésére, a termés növelésére, 2–3 l/ha adagban.

Kalászosok: bokrosodástól a virágzásig a növekedés elősegítésére, a minőségi paraméterek javítására, 2–3 l/ha dózisban.

Kukorica: 4–6 leveles állapotban hidegstressz ellen, valamint elsősorban csemegekukoricában a kötődés javítására a címerhányás időszakában, 2–3 l/ha dózisban.

Alma: fagyveszélyes helyzetek előtt 2 nappal kijuttatva 3 l/ha adagban. Sziromhulláskor és mogyoró állapotban a termés méretének növelésére (sejtosztódás és megnyúlás serkentésére) 3 l/ha adagban, színezésre és érésgyorsításra 2–3 l/ha adagban javasolt a használata.

Csonthéjasok: fagyveszélyes helyzetek előtt 2 nappal kijuttatva 3 l/ha adagban.  Sziromhullás után a termés méretének növelésére (sejtosztódás és megnyúlás serkentésére) 3 l/ha adagban. Színezésre, érésgyorsításra 2-3 l/ha adagban.

Szőlő: a virágzás és a zsendülés időszakában 3 l/ha adagban. Zsendüléskor javasolt Wuxal® K 40-nel kombinálni.

Zöldségfélék: a virágzás kezdetétől 14 naponta, 2,5 l/ha-os dózisban. Palántázáskor a palánták gyors begyökeresedése érdekében a termék 0,01%-os oldatába mártsuk bele a kiültetendő növények gyökerét.

Beltartalom

jód, 50 % alga kivonat, növényi hormonok, adjuvánsok

makro, mikroelemek 

Vélemények