+36302231730, +36306003428 | agrooutlet2020@gmail.com

...mezőgazdasági inputanyagkereskedelem ONLINE....

+36302231730, +36306003428 | agrooutlet2020@gmail.com

...mezőgazdasági inputanyagkereskedelem ONLINE....

Prémium Repce (20 l, 4 ha)

Prémium Repce (20 l, 4 ha)

Prémium Repce (20 l, 4 ha)

18 600 Ft
db
Összehasonlítás
Kedvencekhez
A magas nitrogén (N), magnézium (Mg), bór (B) és kiemelkedően magas kén (S) tartalmú lombtágya speciálisan a repce tápelem hiány megelőzésére és utánpótlására lett kifejlesztve. Használatával kultúráink általános kondíciója és ellenálló képessége biztosítottá válik, így javul a termés minősége és emelkedik annak mennyisége.
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
A megfelelő időpontban és dózissal végzett lombtrágyázás nem csak termésnövelő és minőségjavító, hanem preventív jelleggel pozitív hatással van a növények stresszel, betegségekkel, kórokozókkal szembeni ellenálló képességére is. Fokozza a növényvédelmi kezelések hatását és javítja az általános kondíciót.

A PLANT FEED PRÉMIUM REPCE  a repce számára györsan és közvetlenül felvehető növényi eredetű készítmény, mely elősegíti a megtermékenyülést, terméskötődést és ezáltal növeli a terméshozamot és a minőséget. Kedvező élettani hatást fejt ki, gyógyító hatású. Bármilyen típusú stresszel szemben ellenállóbbá teszi a növényt. Növényvédő szerekkel együtt alkalmazható.

A lombtrágyával kezelt növényállomány intenzívebben növekszik, nagyobb zöldfelületet fejleszt, a növények méregzöld színűek lesznek. Növekszik a virágok száma, ezáltal a terméshozam is emelkedik. A termések egységesen fejlettebbek, érettebbek lesznek, piacképesebbé válnak. Csökken a gombafertőzés kialakulása, javul a növényvédelem hatákonysága, növekszik a betegségekkel szembeni ellenálló képesség.

Speciális környezetbarát, természeses alapú kelátképzője a kalcium és magnézium tartalmú lignin-szulfonát,  ami felhasználás során támogatja a gyors elemfelvételt, a teljes mértékű hasznosulást és az elnyújtott tartamhatást. A hatékonyság fokozása érdekében a tápelemek mellett egyéb biológiailag aktív anyagokat is tartalmaz, mint cukrok, gyanták, uronsavak, vitaminok és aminosavak.

EK MŰTRÁGYA (összetett oldatműtrágya mikroelemekkel)

Nem tűzveszélyes (E)

Kelátképző:

pH (eredeti oldat): 6,5 %

Várakozási idő: 0 nap

Kiszerelés:

 5; 20 literes műanyag kannákban és 1000 l-es IBC tartályban.

Ajánlott dózis:

4-5 l/ha mennyiségben. Gyomirtóval és gombaölővel együtt alkalmazva annak hatását fokozza. Légi úton történő kijuttatásnál max. 25 %-os töménységben.
Vélemények