+36302231730, +36306003428 | agrooutlet2020@gmail.com

...mezőgazdasági inputanyagkereskedelem ONLINE....

+36302231730, +36306003428 | agrooutlet2020@gmail.com

...mezőgazdasági inputanyagkereskedelem ONLINE....

Prémium Búza Réz+ (20 l, 10 ha)

Prémium Búza Réz+ (20 l, 10 ha)

Prémium Búza Réz+ (20 l, 10 ha)

Összehasonlítás
Kedvencekhez

N: 180 g/l S: 183,6 g/l Zn: 6 g/l Cu: 60 g/l

Összes hatóanyag: 435,6 g/lA magas nitrogén (N) és kiemelkedően magas réz (Cu) és kén (S) tartalmú lombtágya speciálisan a kalászosok tápelem hiány (nitrogén, réz) megelőzésére és utánpótlására lett kifejlesztve. Használatával kultúráink általános kondíciója és ellenálló képessége biztosítottá válik, így javul a termés minősége és emelkedik annak mennyisége.

Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek
A növények épp úgy, mint az emberi szervezetnek, nagy szükségük van tápanyagra. A talajból kivont, nékülözhetetlen esszenciális elemeket pótolni kell. Amennyiben ez nem történik meg, tápelemhiány alakulhat ki, mely nagy mértékben befolyásolja a terméshozamot, a termés minőségét, növényünk ellenálló képességét.

A réz főszerepet játszik a termésképzésben, hiányában a virágzás és a szemképződés elmarad vagy csak léha szemek alakulnak ki. A gabonafélék kifejezetten érzékenyek hiányára, melynek hatására gyakran előfordul a levélszél és csúcs kifehéredése, súlyosabb esetben a kalászok kifehéredése, elszáradása. Ezen felül okozhatja a levelek tartós fonnyadását, valamint levélsodródást. Réz hiányában gyengülnek a növényi szövetek, ami növeli a megdőlés veszélyét.

A búza számára gyorsan és közvetlenül felvehető növényi eredetű készítmény, mely elősegíti a megtermékenyülést és ezáltal növeli a terméshozamot és a minőséget. 

Speciális környezetbarát, természeses alapú kelátképzője a kalcium és magnézium tartalmú lignin-szulfonát,  ami felhasználás során támogatja a gyors elemfelvételt, a teljes mértékű hasznosulást és az elnyújtott tartamhatást. A hatékonyság fokozása érdekében a tápelemek mellett egyéb biológiailag aktív anyagokat is tartalmaz, mint cukrok, gyanták, uronsavak, vitaminok és aminosavak.

EK MŰTRÁGYA (összetett oldatműtrágya mikroelemekkel)

Nem tűzveszélyes (E)

Kelátképző:pH (eredeti oldat): 6,5 %

Várakozási idő: 0 nap

Kiszerelés:5; 20; 60 literes műanyag kannákban és 1000 l-es IBC tartályban.

Ajánlott dózis:

1-2 l/ha mennyiségben. Gyomirtóval és gombaölővel együtt alkalmazva annak hatását fokozza. Légi úton történő kijuttatásnál max. 25 %-os töménységben.
Vélemények